بالا

منظور از بینی استخوانی چیست؟

تعریف بینی استخوانی

یکی از سوالات پرتکرار در زمینه عمل بینی، شناسایی نوع بینی میباشد. اینکه از کجا بفهمیم بینی ما گوشتی است یا استخوانی! در مطلب شماره ۱ مجله راینوپلاستی می خواهیم تفاوت بینی استخوانی و گوشتی را به راحتترین شکل ممکن برای شما بیان کنیم.
کاملا واضح است که همه ی بینی ها از اسکلت بندی استخوانی و غضروفی و یک لایه پوست و ماهیچه های بسیار ظریف تشکیل شده. بعضی بینی ها اسکلت بندی محکم تر و بعضی ها قسمت استخوانی ضعیفتری دارند و هم چنین در قسمت پوست هم به همین گونه است بعضی ها ضخیم تر و بعضی ها ظریفتر هستند. و دقیقا تفاوت بر سر همین است!

منظور از بینی استخوانی چیست

تفاوت بینی گوشتی و استخوانی

و حالا میرسیم مهمترین قسمت مطلب، یعنی تفاوت بینی های استخوانی و غضروفی؛


  • ضخامت پوست: یکی از اصلی ترین مشخصه های بینی های استخوانی ضخامت کم پوست آن است. در بینی های گوشتی ضخامت پوست نسبتا زیاد میباشد. در بینی گوشتی اگر قسمت نوک بینی را با دو انگشت کمی فشار دهید،‌ چربی از سوراخ های ریز خارج میشود ولی در بینی های استخوانی این اتفاق نمی افتد.

  • اسکلت بینی: مشخصه ی بعدی محکم بودن قسمت اسکلت بینی میباشد. این در حالیست که بینی گوشتی اسکلت ضعیف تری دارد.

  • قوز بینی: اکثرا تصور میکنند که اگر بینی قوز داشته باشد پس حتما بینی استخوانی است، اما باید به این نکته توجه داشت که در صورتی بینی قوز دار استخوانی محسوب میشود که پوست ناحیه نوک و کناره های بینی ضخامت کم داشته باشد. در صورتی که پوست در این نواحی از کیفیت خوبی برخوردار نباشد نمیتوان جز دسته بینی های استخوانی به حساب آورد.


در کل بینی هر چه از نظر پوست و استخوان بندی باکیفیت تر باشد استخوانی تر به حساب می آید. افرادی که بینی استخوانی دارند مقداری خوش شانس تر از افرادی هستند که بینی گوشتی دارند زیرا بعد از عمل زیبایی بینی زیبایی بیشتری به دست می آورند. البته ناگفته نماند که بینی استخوانی پوست ظریفی دارد و تغییرات استخوانی را به خوبی نمایان میکند، پس مهارت جراح اهمیت بالایی دارد.
برخی محدودیت ها برای بینی گوشتی در مقایسه با بینی استخوانی وجود دارد که در ادامه اشاره خواهیم کرد؛

  • مدل بینی گوشتی: در انتخاب مدل بینی برای عمل زیبایی بینی های گوشتی بهتر است به سراغ مدل بینی طبیعی برویم زیرا نتیجه عمل بینی گوشتی به سبک فانتزی یا نیمه فانتزی نتیجه مطلوبی نخواهد داشت.

  • اسکلت استخوانی بینی های گوشتی: مورد بعدی که باید به آن اشاره کرد اسکلت بندی بینی گوشتی میباشد که غالبا نیاز هست در عمل زیبایی تقویت گردد.

  • نقاهت بعد از عمل زیبایی در بینی های گوشتی: در نهایت هم دوره ی نقاهت پس از عمل زیبایی بینی میباشد که در بینی های گوشتی معمولا زمان بیشتری به نسبت بینی استخوانی نیاز هست.

  • کبودی و تورم بینی گوشتی بعد از عمل: یکی از مشکلات بینی های گوشتی تورم و احتمالا کبودی بعد از عمل زیبایی میباشد که در این نوع از بینی بیشتر دیده میشود.

بینی استخوانی با نوک گوشتی

اگر از آن دسته از زیباجویانی هستید که در تشخیص نوع بینی خود به مشکل خوردید، ممکن است شما هم از آن دسته ای باشید که بینی استخوانی با اسکلت قوی دارید اما نوک بینی گوشتی شما را به اشتباه انداخته! دسته ی گفته شده یک میان دسته محسوب میشود که تقریبا ویژگی های هر دو را دارا میباشد. البته برای تشخیص دقیق هر یک از این دسته ها بهتر است به سراغ جراح بروید.
امیدواریم مقاله شماره ۱ مجله راینوپلاستی برای شما مفید بوده باشد.

نظرات