بالا

هزینه عمل بینی با بیمه های مختلف | سال ۱۴۰۲

هزینه عمل بینی در سال ۱۴۰۲ چقدر است؟

معمولا اولین موضوعی که ذهن زیباجویان را درگیر میکند هزینه عمل بینی می‌باشد.قطعا اختلاف قیمت ها بسیار زیاد است و باعث سردرگمی میشود از این بابت که چه فاکتورهایی تعیین کننده قیمت عمل بینی میباشد و با چه شرایطی میتوان قیمت مناسبتری برای عمل بینی پیدا کرد!
ممکن است شما جراحی را بشناسید که با ۸ میلیون جراحی زیبایی بینی را انجام دهد و از طرفی جراح دیگری که با ۵۰ میلیون عمل زیبایی بینی را انجام میدهد.
سوالی که پیش می آید این است که « کدام قیمت منطقی و معقولی میباشد؟!»
برخی افراد از ابتدا به دنبال عمل بینی ارزان قیمت هستند و می خواهند به هر قیمتی شده جراحی زیبایی بینی را انجام دهند بدون توجه به اینکه قرار است یکی از مهمترین اجزای صورت را به دستان جراح بسپارند و آینده صورت شان کاملا به تجربه و مهارت جراح بستگی دارد.
جراحی زیبایی بینی (رینوپلاستی) در سالهای اخیر طرفداران زیادی را در میان جوانان به خود اختصاص داده . سلیقه زیباجویان در نقاط مختلف فرهنگی و جغرافیایی بسیار متفاوت است . به طور مثال خانم ها و بخصوص دختر خانم های ایرانی استقبال کمتری از مدل بینی طبیعی میکنند . بالعکس در کشورهای اروپایی و آمریکایی تمایل افراد به مدل های طبیعی بسیار زیاد است.
پس با توجه به آنچه گفته شد، مهم است که چه سلیقه ای در انتخاب مدل بینی داریم و اینکه برای این مدل از بینی باید سراغ کدام جراح برویم.
البته سلیقه ی بیمار به طور کامل تعیین کننده نمی‌باشد و جراح در جلسه‌ی مشاوره پس از معاینه میتواند به شما بگوید که چه مدل از بینی مناسب ساختار بینی و صورت شما می باشد.
همانطور که میدانید بینی افراد مختلف ساختارهای متفاوتی دارند:


  • بینی استخوانی و غضروفی

  • بینی گوشتی


همانطور که احتمالا شنیده اید عمل بینی های گوشتی از سختی بیشتری برخوردار است از این بابت که پوست بینی ضخیم است و قابلیت شکل‌پذیری بالایی ندارد. از طرفی استخوان و غضروف بینی استحکام کمتری دارد. در برخی از جراحی های بینی گوشتی نیاز است تا بافت غضروفی استحکام بیشتری یابد و برای دستیابی به این هدف نیاز به پیوند غضروف می باشد. حتما حدس زده اید که گاها هزینه ی عمل بینی گوشتی از بینی استخوانی بیشتر میگردد.
البته بینی های استخوانی هم مشکلاتی دارند که گاها پیچیدگی و هزینه بالایی را برای بیمار به همراه می آورند.
یکی از مشکلات دیگری که باعث افزایش قیمت عمل بینی میگردد انحراف تیغه بینی است. جراح برای اصلاح انحراف باید علاوه بر عمل رینوپلاستی،‌عمل دیگری به نام سپتوپلاستی را هم انجام دهد. در صورتی که هر دوی این عمل ها همزمان انجام گیرند عمل سپتورینوپلاستی انجام گرفته است.
پس بهتر است برای تعیین هزینه عمل به سراغ جراح برویم و پس از جلسه‌ی مشاوره از هزینه آگاه شویم.

هزینه جراحی بینی چگونه تعیین میشود؟

حتما برای شما هم سوال پیش آمده که «هزینه عمل بینی چگونه تعیین میشود؟» برای یافتن پاسخ سوال، با ما همراه باشید. در اینجا به اختصار عوامل موثر بر تعیین هزینه بینی را بر میشماریم:


  • تجربه و مهارت جراح

  • نوع بینی شما

  • منطقه جغرافیایی


اولین و تعیین کننده ترین عامل در محاسبه هزینه عمل بینی ، تجربه جراح می باشد. طبیعی ست که هرقدر مهارت و تجربه بالاتر باشد، هزینه جراحی هم افزایش یابد. البته امروزه برخی جراحان با کمک تبلیغات گسترده و بازاریابی های مدرن، هزینه های گزافی از زیباجویان طلب میکنند. باید به این نکته توجه داشته باشید که صرفا بالا بودن قیمت و هزینه جراحی بینی نشان دهنده مهارت بالای جراح نیست و باید تحقیقات کامل در زمینه انتخاب پزشک انجام دهید.
مورد دوم نوع بینی شماست، همانطور که قبلا گفته شد عمل بینی های گوشتی به دلیل سختی هایی که دارا هستند حساسیت بالاتر و نتیجتا هزینه بیشتر دارند. و بینی های استخوانی معمولا مبالغ کمتر را به خود اختصاص میدهند. نوع دیگری که در دسته بندی ما جای میگیرد، بینی های ترمیمی میباشد. در صورتی که عمل ثانویه بر روی بینی شما انجام میگیرد، هزینه ی آن بیشتر از عمل بینی برای نخستین بار میباشد.
مورد سوم یعنی منطقه جغرافیایی؛ تقریبا برای اکثر ارائه خدمات این مورد در تعیین هزینه اثر گذار است . عمل بینی در تهران هزینه بالاتری به نسبت سایر شهرها دارد . به همین علت برخی از زیباجویان تهرانی برای عمل بینی خود به شهرهای کوچکتر مراجعه میکنند. و البته در این مورد هم در صورتی که شناخت خوب و کاملی از پزشکان و جراحان بینی داشته باشید میتوانید انتخاب مناسب و کم هزینه تری داشته باشید . ما در اینجا تلاش کرده ایم تا پزشکان بهتر و بیشتر را به شما معرفی کنیم تا با دید بازتری این انتخاب حساس را انجام دهید.

انواع روش های جراحی بینی


  • جراحی بسته بینی (close)

  • جراحی باز بینی (open)


هر یک از این روش ها مزایا و معایب خاص خودش را داراست. در جراحی بسته برشی خارجی دیده نمیشود و پوست بلند نمیشود. ولی در روش باز روی پوست قسمت پایین بینی- به آن کلوملا گفته میشود – برش کوچکی داده میشود و پوست کاملا بلند میشود تا جراح دید کامل و بهتری به ساختار بینی داشته باشد.
بعضی از جراحان تبحر و تجربه ی خوبی در عمل بینی به روش بسته دارند اما بعضی دیگر معتقدند که جراحی به روش باز بسیار مفیدتر و بهتر است .
توجه داشته باشید که هزینه عمل بینی به روش بسته کمی بالاتر از روش باز میباشد.

تعیین هزینه عمل بینی استخوانی و گوشتی

فاکتور های متعددی در تعیین هزینه ی عمل بینی استخوانی موثرند از جمله؛


  • جنس پوست بینی

  • وجود پولیپ بینی

  • وجود مشکلات تنفسی

  • وجود غوز بینی


در جراحی بینی های گوشتی ممکن است چالش هایی وجود داشته باشد که هزینه بینی را افزایش دهد از جمله :

  • ضخامت زیاد پوست

  • کمبود بافت استخوانی و غضروفی در اسکلت بینی


وجود هر یک از این فاکتورها کمی به هزینه بینی می افزاید.

  • هزینه های پیش از عمل بینی

  • هزینه جلسه مشاوره با جراح

  • هزینه آزمایش خون

  • هزینه عکاسی (این عکاسی در آتلیه و از چندین جهت از بیمار گرفته میشود،‌برخی از پزشکان نیز برای کاهش هزینه های زیباجو در مطب از او عکس میگیرند )

  • هزینه سیتی اسکن (افرادی که دچار انحراف تیغه بینی می باشند نیاز است تا پیش از جراحی تصاویر سیتی اسکن تهیه کنند)

  • هزینه بیمارستانی یا کلینیکی (این هزینه ها شامل: هزینه بیهوشی، هزینه بیمارستان یا کلینیک، هزینه داروها، حق الزحمه جراح)

هزینه های بعد از عمل بینی

هزینه های بعد از عمل هزینه های قابل توجهی نیستیند و شامل موارد زیر میگردد:


  • هزینه ویزیت پس از عمل

  • هزینه داروها (البته داروهای کمی نیاز هست تا بعد از جراحی استفاده کنید)

هزینه عمل ترمیمی بینی

بعضا پیش می آید که زیباجو بعد از عمل بینی از ظاهر بینی راضی نیست و مایل است مجدد جراحی زیبایی انجام دهد. همانطور که قبلتر گفته شد هزینه عمل ترمیم بینی (جراحی بینی ثانویه) به دلیل پیچیدگی هایی که دارد هزینه ی بالاتری هم داراست.
ممکن است برای جراحی ترمیمی بینی نیاز به پیوند غضروف از لاله ی گوش یا از غضروف بین دنده ای بیمار باشد. این مورد هم به هزینه عمل می افزاید.
پیشنهاد میکنیم در صورتی که مایل باشید عمل ترمیم را به جراحی که عمل اول را انجام داد بسپارید تا با توافق بتوانید هزینه ی عمل را کاهش دهید و فقط هزینه بیمارستان را پرداخت کنید.

هزینه جراحی بینی با بیمه

در صورتی که بینی بیمار دارای شرایط خاصی باشد میتواند برای پرداخت هزینه از بیمه کمک بگیرد. برخی از این شرایط:


  • سابقه شکستگی یا آسیب شدید به بینی(در این مشکل، تیغه ی میانی بینی آسیب میبیند و راه تنفس را کوچک یا کامل میبندد.)

  • انحراف تیغه بینی (گاهی تیغه بینی یا اصطلاحا سپتوم که همان دیواره استخوانی و غضروفی میانه ی بینی میباشد، دچار انحراف مادرزادی و یا پس از تولد میگردد و مسیر هوایی را مسدود یا محدود میکند.)

  • وجود پولیپ بینی(گاهی پیش می آید که بنا به دلایل مختلف توده های نرم و غیر سرطانی است که در مسیر هوایی بینی و سینوسها رشد میکند و مسیر تنفسی را مسدود میکند. البته امروزه پولیپ های بینی را با کمک عمل آندوسکوپی بینی و بدون نیاز به جراحی باز بینی خارج میکنند.)

  • تنگ شدن دهلیز بینی (به این معنی که دیواره های بینی به سمت داخل حرکت میکنند و راه تنفس فرد را تنگ و یا گاها مسدود میکند. این مشکل نیاز به یک عمل جراحی اصلاحی دارد به این ترتیب که با کمک جراحی بینی دیواره های بینی به محل صحیح خود باز گردند و امکان تنفس آسان فراهم گردد.)

  • بزرگ بودن اندازه شاخک های بینی (در بینی قسمتی وجود دارد که وظیفه تمیز کردن هوای ورودی به بینی را برعهده دارد که اصطلاحا به آن شاخک های بینی گفته میشود. بزرگ شدن این قسمت از بینی می تواند باعث تنفس نامطلوب و مشکلات دیگری گردد. جراح میتواند با عمل بینی اندازه ی این شاخک ها را کاهش دهد تا اینکه مشکل برطرف گردد.)


موارد گفته شده دچار اختلال در عملکرد طبیعی بینی میگردد و بیمه هایی که پوشش درمانی دارند این بخش از هزینه ها را متقبل میشوند.
در صورتی که هر یک از این موارد را داشته باشید میتوانید پس از جلسه ی مشاوره با پزشک و تهیه آزمایش ها و سیتی اسکن های مورد نیاز، به بیمه مراجعه کرده و بخشی از هزینه عمل را از بیمه درخواست کنید.
توجه داشته باشید که بیمه فقط بخشی از هزینه جراحی اصلاحی بینی را متقبل می شود.
در صورتی که بینی شما مشکل و نقص خاصی ندارد و فقط از نظر زیبایی نیاز به اصلاح دارد، بهتر است به سراغ پوشش بیمه ای نروید.
عمل بینی با بیمه نیروی مسلح، پارسیان، رازی و …
همانطور که گفته شد بیمه های درمانی بخشی از هزینه درمان و اصلاح عملکرد بینی را پرداخت میکنند.
پس از ارائه مدارک پزشکی مبنی بر وجود نقص های عملکردی در بینی، بیمه معمولا ۳۰ درصد از هزینه درمان را طبق تعرفه پایه و ۷۰ درصد الباقی را بیمه تکمیلی پرداخت میکند. البته به این نکته باید توجه داشت که ممکن است بیمه شما دارای محدودیت سقف هزینه باشد. که در این صورت محاسبه هزینه متفاوت می باشد.
برای مثال در صورتی که شما دچار شکستگی بینی شده باشید؛ میتوانید برای اصلاح بینی به سراغ یکی از جراحان طرف قرارداد رفته و درمان جراحی را انجام دهید و بیمه هم۶۰ درصد از هزینه عمل را پرداخت میکند. کمک هزینه درمان برای سایر مشکلات اصلاحی گفته شده در بالا نیاز است تا پس از عمل جراحی، شرحی از مشکلات و درمان صورت گرفته به همراه مستنداتی نظیر تصویر سیتی اسکن را به بیمه ارائه دهید و از مزایا برخوردار گردید.
پرداخت هزینه عمل اصلاحی بینی در بیمه تامین اجتماعی (پرداخت هزینه عمل بینی توسط بیمه دی در حدود ۳۰ درصد میباشد.)، بیمه نیروهای مسلح، بیمه رازی (پرداخت هزینه عمل بینی توسط بیمه رازی در حدود ۳۰ درصد میباشد.)، بیمه آسیا (پرداخت هزینه عمل بینی توسط بیمه دی در حدود ۳۰ درصد میباشد.)، بیمه دی (پرداخت هزینه عمل بینی توسط بیمه دی در حدود ۳۰ درصد میباشد.) و بیمه فرهنگیان(پرداخت هزینه عمل بینی توسط بیمه فرهنگیان در حدود ۲۰ درصد میباشد.) و بیمه پاسارگاد به صورت گفته شده انجام میگیرد.



















































نوع بیمهشرایطمیزان پرداختی
بیمه فرهنگیانارائه مستندات پزشکی(دستور پزشک و سیتی اسکن)تا سقف ۲۰٪ هزینه
بیمه دیارائه مستندات پزشکیتا سقف ۳۰٪ هزینه
بیمه البرزارائه مستندات پزشکیتا سقف ۳۰٪ هزینه
بیمه آسیاارائه مستندات پزشکیتا سقف ۳۰٪ هزینه
بیمه رازیارائه مستندات پزشکیتا سقف ۳۰٪ هزینه
بیمه سیناارائه مستندات پزشکیتا سقف ۳۰٪ هزینه
بیمه ایرانارائه مستندات پزشکیتا سقف ۷۰٪ هزینه
بیمه نیروهای مسلحارائه مستندات پزشکیتا سقف۳۰٪پایه و ۷۰٪ با بیمه تکمیلی

آیا بیمه تکمیلی هزینه عمل بینی را پرداخت میکند؟

تا کنون هیچ یک از بیمه ها هزینه ی جراحی زیبایی بینی را پرداخت نکرده اند. ولی میتوانید برای آزمایشات و عکسبرداری های سیتی اسکن و هزینه ویزیت پزشک از پوشش بیمه ای بهره مند شوید.

بیمه چند درصد از هزینه عمل بینی را پرداخت میکند؟

همانطور که در مطلب بالا به طور کامل شرح دادیم، در صورتی که نیاز به عمل اصلاحی بینی داشته باشید بیمه ها در حدود ۲۰-۳۰ درصد از هزینه ها را پرداخت میکنند.

آیا بیمه هزینه عمل بینی را پرداخت میکند؟

بیمه های درمانی در صورتی کمک هزینه عمل بینی را پرداخت میکنند که بینی دارای معایب یا نقص هایی باشد که دچار اختلال در عملکرد طبیعی بینی گردد. بیمه های درمانی کمک هزینه عمل زیبایی بینی را پرداخت نمیکنند.

پرداخت اقساطی هزینه عمل بینی

پرداخت هزینه عمل بینی معمولا به صورت نقدی انجام میگیرد ولی برخی از کلینیک های زیبایی با پذیرفتن چک و سفته تضمینی، پرداخت اقساطی را میپذیرند. اما بهتر است به دنبال این گزینه ها نباشید زیرا تعدادشان بسیار اندک است و بیشتر جنبه ی تبلیغاتی دارد. پیشنهاد میکنیم تا جای ممکن اولویت انتخاب خود را انتخاب جراح و کلینیک یا بیمارستان معتبر و باتجربه قرار دهید تا نتیجه ی جراحی باعث نگردد که از تصمیم خود پشیمان گردید.

نظرات